Vogelkijkhut BSP4

Deze vogelhut is te huur vanaf 115 euro per persoon bij 3 fotografen inclusief gids en vervoer vanaf Monte Horizonte.

Grote Trap Vogelhut Portugal

Vogelhut Steppen

Voorbeeld foto´s van de testdag op 9 februari:

Op een door ons gepacht stuk grond van 6 hectare ligt deze vogelhut midden in het steppengebied van de Alentejo regio in Portugal en biedt plaats aan maximaal 3 fotografen + gids. De gids is verplicht om altijd mee te gaan. De reden hiervan is dat de kans op Grote Trappen heel groot is maar vanwege de gevoeligheid en zeldzaamheid van de Grote Trappen is het verplicht dat er geen verstoring plaats vindt. De gids bepaalt dan ook het moment van vertrek, dus zonder de Grote Trappen te verstoren. Hierdoor kan de duur van een dag in de hut verschillen van 4 uur tot 7 uur. Indien het een een korte sessie is omdat het moment gekomen is dat de observaties en/of fotosessie geslaagd is en er zonder vertoring vertrokken kan worden dan wordt de tijd opgevuld met een route over de steppen op zoek naar andere bijzondere soorten. Aankomst bij de hut is altijd 1 uur voor zonsopkomst. De hut is het gehele jaar bruikbaar.

Deze observatiehut biedt kans op o.a. Grote Trap, Kleine Trap, Zwartbuikzandhoen, Kraanvogel, Grijze Wouw, Rode Wouw, Zwarte Wouw, Grauwe Kiekendief, Blauwe Kiekendief, Hop, Scharrelaar, Wielewaal, Grauwe Gors, Blauwe Ekster etc.

Onze prijzen zijn gebaseerd op het volgende:

Duur: 6 – 8 uur
Maximaal 1 tot 3 personen

Vervoer met onze terreinwagen vanaf Monte Horizonte (gemiddeld 200 km.)
Nederlandstalige vogelgids met jarenlange ervaring in de regio

Alle benodigde vergunningen van de Portugese overheid
Frisdrank
Vaste vogelhut
Verplichte verzekeringen

Prijzen:

Per dag inclusief vervoer vanaf Monte Horizonte en gids 1 persoon 2 personen 3 personen
295 euro 320 euro 345 euro
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someoneBuffer this pageDigg thisFlattr the authorShare on StumbleUponPin on PinterestShare on RedditShare on Tumblr

Vogelreis en Vogelvakantie