Vakantiehuisje Oliveira T1

Vrijstaand Vakantiehuisje Oliveira 1 slaapkamer – Vogelvakantie in de Alentejo regio van Portugal. Prijzen hier vermeldt zijn voor de vogelreis zoals beschreven op de volgende link: https://vogelsportugal.nl/vogelreis-portugal/

Casa Oliveira Vogelreis PortugalZwembad Vogelreis PortugalCasa Oliveira Vogelreis PortugalCasa Oliveira Vogelreis PortugalCasa Oliveira Vogelvakantie PortugalCasa Oliveira Vogelvakantie PortugalCasa Oliveira Vogelvakantie PortugalCasa Oliveira Vogelvakantie PortugalCasa Oliveira Vogelreis PortugalCasa Oliveira Vogelvakantie PortugalCasa Oliveira Vogelvakantie PortugalCasa Oliveira Vogelreis PortugalCasa Oliveira Vogelvakantie PortugalCasa Oliveira Vogelreis PortugalCasa Oliveira Vogelreis PortugalCasa Oliveira Vogelvakantie Portugal

Het 2 persoons vrijstaande vakantiehuis ligt aan het einde van het pad en het verste van het zwembad en de gezamelijke barbeque plaats. Het vakantiehuis heeft volop veel privacy en heeft een prachtig uitzicht over één van onze dalen. Het vakantiehuisje beschikt over circa 3000 m2 privé bos en tuin.

Dit vakantiehuis bestaat uit een woonkamer met open keuken. De ruime slaapkamer heeft twee een-persoons bedden en er is een royale badkamer.

Ook een kinderbedje is eventueel beschikbaar. Bedlinnen wordt 1 keer per week verschoont, handdoeken tweemaal per week.

Er is een t.v. met satellietaansluiting aanwezig, welke div. buitenlandse stations en BVN (nederlandstalige zender) ontvangt.

Elke 3 vakantiehuizen delen een grote BBQ die centraal is gelegen tussen de huizen.

Tegen een kleine vergoeding kan vers brood elke ochtend aan uw deur worden geleverd, behalve op zon-en feestdagen.

In het vakantiehuis is ook een documentatiemap aanwezig, met daarin diverse folders van de plaatselijke bezienswaardigheden.

Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht op één van de dalen op ons terrein. Het overdekte terras geeft volledige privacy ten opzichte van de andere vakantiehuizen op ons terrein.

Het zwembad is voor gemeenschappelijk gebruik voor de huurders van onze vakantiewoningen.

Het grote terras om het zwembad heeft prachtige uitzichten.

Prijzen vogelreis:

Prijslijst inclusief BTW 01.01 – 17.02 18.02 – 31.03 01.04 – 31.05 01.06 – 07.07 01.09 – 31.10 01.11 – 31.12
Prijs per persoon per week
1 persoon 890 990 1090 990 990 890
2 personen 495 545 595 545 545 495

Voor een reservering kies de begindatum van uw vakantie in de kalender hieronder en vul het formulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Vogelvakantie voor vogelaars in de Alentejo regio van Portugal. Vogelreis en vogels kijken tijdens individuele vogelexcursies met Nederlandse gids.