fbpx
Vogel Nieuws

Vogelreis Portugal Aanbieding Najaar 2012 Vogeltrek Excursies

Vogelreis Portugal Aanbieding Najaar 2012 Vogeltrek Excursies

Speciale excursie aanbieding voor de periode van 1 september tot en met 15 december 2012:

Bij een reservering van 1 week op Monte Horizonte tussen 1 september en 15 december 2012 bieden wij u gratis 2 halve dag vogel excursies aan naar de lagune van Santo André met Nederlandse gids.

Kom genieten van de heerlijk najaarszon, de vogeltrek en de stand en- overwinterende vogels in de Alentejo regio van Portugal.

De reden van deze aanbieding is dat wij u als mede Nederlander graag kennis willen laten maken met ons gebied en de vele vogels.

Deze aanbieding is geldig voor boekingen van 1 tot maximaal 4 personen.  Extra excursies zijn natuurlijk mogelijk tegen betaling.

Vraag naar onze voorwaarden en speciale prijzen voor vogelaars.

Met vriendelijke groet,

Bert

0 0 stemmen
Artikel waardering

About Bert

Wij, Marianne en Bert Snijder, zijn een Nederlands gezin dat 22 jaar geleden naar Portugal migreerde en de ratrace achterliet die al in Nederland gaande was. Met onze dochter Eline, nu 14 jaar oud, runnen we ons plattelandstoerisme Monte Horizonte met 6 privé-huizen en een zwembad. Maar de hoofdactiviteit van de laatste jaren is vogelen. Als een volledig geautoriseerde vogelgids kan ik, Bert, naar plaatsen gaan waar je normaal niet kunt of mag komen, wat je de kans geeft om zeldzame vogels te zien.Portugal, maar vooral de regio Alentejo, is een geweldige plek met weinig maar vriendelijke mensen, weinig criminaliteit, zeer goed eten en drinken, verlaten stranden, een mild klimaat met 300 zonnige dagen per jaar en een schone oceaan.Nu weet u waarom we besloten om te gaan.

WebSite

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x